Zoek het hoger op met Adventurepark Waddenfun

DSC_0157LAUWERSOOG – In Wehe den Hoorn is het leukste klimpark in Noord-Nederland gevestigd. Adventurepark Waddenfun is geschikt voor jong en oud, met of zonder klimervaring. Iedereen kan in het immens klimpark de ultieme uitdaging met zichzelf aangaan. Of je nu alleen komt of gezellig samen met anderen. Meer dan 45 bruggen, klimmen op drie verschillende niveau’s en meer dan 300 meter zipline.

logoTijdens de dag van de Garnaal in Lauwersoog op zaterdag 02 mei 2015 is ook Adventurepark Waddenfun aanwezig. Om iets van het actieve avonduur over brengen wordt u uitgedaagd om te gaan kratten stapelen! Bevestigd aan een zipline gaat u steeds hoger met stapelen van kratten. Komt u het hoogst op de Dag van de Garnaal?

De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 02 mei van 10.00 tot 17.00 uur. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden zullen veel evenementen zijn voor jong en oud met o.a. een grote braderie, oude ambachten, varen met garnalenkotters en ook is er een Shantykorenfestival.

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share