Verse vis verkoop bij Sterkenburg

20140612 JB Lauwersoog 085LAUWERSOOG – Sinds 1975 is Vishandel Sterkenburg gevestigd aan de visserij haven te Lauwersoog. Tijdens de Dag van de Garnaal is Sterkenburg Vis natuurlijk geopend en kunt u er terecht voor alle soorten verse vis. De verse vis bij Sterkenburg wordt dagelijks ingekocht op de afslag. Vers is dan ook echt vers! U kunt hier terecht voor verse vis, kibbeling, haring en overheerlijke vlam zalm!

20141129 JB Kleine Dag van de Garnaal 162Daarnaast schuift Jaap Vegter aan met overheerlijke oesters. Vegter is een gepassioneerd oestervisser en staat voor een verantwoorde visserij die geen schade toebrengt aan de kwetsbare natuur. Een oester rechtstreeks van het wad, verser bestaat niet! Kom langs en geniet van al het lekkers wat de Wadden- en Noordzee heeft te bieden. Sterkenburg Vis: Voor al het goede uit de zee!

De Dag van de Garnaal is op 06 mei 2017 van 10.00 tot 17.00 uur op de haven van Lauwersoog. De Dag van de Garnaal is met ruim tienduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland!

Share