Vaar mee met De Tender tijdens de Dag van de Garnaal

20150501 JB Dag van de Garnaal Lauwersoog 054LAUWERSOOG – Wat is er nu mooier dan het varen op de Waddenzee. Waarbij je bij laag water de zeehonden loom op een zandplaat kan zien liggen. Zie de verscheidenheid aan vogels. Misschien spot je wel een bruinvis in de kabbelende golven. Golven die breken op het rif, Noordzeestranden, de schoonheid van het Wad is eindeloos!!

Tijdens de Dag van de Garnaal kan iedereen dit gratis mee maken! Diverse reddingboten, garnalenkotters en De Tender verzorgen van 10.00 tot 17.00 rondvaarten. De Tender is een voormalig betonningsvaartuig en nu omgebouwd als 1 van de mooiste sportvisschepen/ passagiersvaartuigen van Nederland. Op de Tender kunnen 72 personen per keer mee varen.

De Tender is speciaal ingericht en geschikt gemaakt voor bedrijfsuitje, familiedag, buurtvereniging, sportclub enz. Het schip vaart over Wereld erfgoed Waddenzee tussen de eilanden door naar de Noordzee waarbij we de gasten de gelegenheid krijgen om een hengeltje uit te gooien en kabeljauw, makreel of platvis te vangen. De lekkerste vis vang je zelf! Verder is de Tender geschikt om een rondvaart te maken over de Waddenzee.

Meer informatie vindt u op: www.ms-tender.nl 

De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 06 mei 2017. De dag begint vanaf 10 uur ‘s ochtends en eindigt om 5 uur ’s middags. De Dag van de Garnaal valt samen met de landelijke Reddingbootdag van de KNRM. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.

 

 

Share