Parkeren op de Dag van de Garnaal

20140908 JB Verkeer Dag van de Garnaal 020LAUWERSOOG – Op de Dag van de Garnaal zal maar liefst 27 verkeersbegeleiders actief zijn en u naar uw parkeerplaats wijzen. Ook zijn acht politieagenten aanwezig om alles in goede banen te leiden. Op de haven zijn drie grote parkeerplaatsen, op loopafstand van het evenemententrein. Een pendeldienst is daardoor overbodig. Alles wordt goed aangegeven met borden. 

Komt u met de auto? Volg dan de aanwijzingen op van onze verkeersbegeleiders. Parkeer uw auto uitsluitend in de aangegeven parkeervakken. LANGS DE WEGEN GELDT EEN ALGEMEEN PARKEERVERBOD! Dit geld ook voor de bezoekers van de Reddingbootdag van de KNRM.

De Dag van de Garnaal is op 02 mei 2015 van 10.00 tot 17.00 uur op de haven van Lauwersoog. De Dag van de Garnaal is met tienduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share