Laat u verrassen in de Rariteitenkabinet

_pr_7350_cLAUWERSOOG – Een foetus van een zeemeermin, dronken oudjes, tietkippen, de linkerhand van tandarts van Dam op sterkwater, te sterke koffie, een strenge meesteres met opa, de kleinste piemel van de zwarte cross, een kat in het nauw, het toffe peerspel (vernieuwde uitgave), een verwarde Sinterklaas, poep op je hoofd, een onoplettende zeehond bij tandarts van Dam, Jules Deelder in de keuken, haasjes over, een draak op zeer sterk water, een stoute baviaan bij de kapper, zweertjes proeven en natuurlijk brommers kieken met varken Oscar!?

dsc00130_cpDit alles is te bekijken in de Rariteitenkabinet op de Dag van de Garnaal op zaterdag 02 mei 2015. De oorsprong van de rariteitenkaravaan ligt op Schiermonnikoog, daar was namelijk van het jaar 2000 tot het jaar 2005 het rariteitenkabinet “Gribus”. De naam Rariteitenkaravaan dekt de lading volledig maar een uitleg is haast onmogelijk. Laat u verrassen! Veel absurder gaat het niet worden. Dit zijn misschien wel de meest absurde kijkdooscaravans ter wereld! RAARRRR!

De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 02 mei, van 10  uur ‘s ochtends tot 5 uur ’s middags. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden zullen veel evenementen zijn voor jong en oud.

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share