Kom garnalenkroketten proeven

GarnalenkroketLAUWERSOOG – Met garnalen kan je de meest heerlijke gerechten maken! Kom zaterdag 02 mei tijdens de Dag van de Garnaal in Lauwersoog proeven bij Garnalenhandel de Rousant. Op het haventerrein worden overheerlijke garnalenkroketten geserveerd. De kroketten zijn gevuld met garnalen, gevangen in de Waddenzee en Noordzee. Ook bij Rousant in de haven Lauwersoog kan door het publiek de verwerking worden bezichtigd. Neem een uniek kijkje achter de schermen….De “garnalenlijn” zal draaien.

De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden zullen veel evenementen zijn voor jong en oud met o.a. een grote braderie, reuzenrad, Verse vis, oude ambachten, varen met garnalenkotters en ook is er een Shantykorenfestival.

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share