“Kleine Dag van de Garnaal” op zaterdag 29 november

zal 050LAUWERSOOG – Na de grote brand in het pand van Sterkenburg Vis op Lauwersoog heeft het bestuur van Stichting Promotie Lauwersoog niet stil gezeten. Vol enthousiasme wordt er al weer naar de toekomst gekeken, en activiteiten georganiseerd. Zo wordt er op zaterdag 29 november 2014 in de haven van Lauwersoog van 10.00 tot 17.00 uur een “Kleine Dag van de Garnaal” gehouden. Iedereen is welkom!

De Kleine Dag van de Garnaal wordt gehouden in de Visafslag Lauwersoog, geheel overdekt, waardoor slechtweer geen enkele rol speelt. In de Visafslag is zaterdag 29 november van alles te beleven. Zo is er een verse vishoek met gebakken scholfile en gepelde en ongepelde garnalen. Verder is de slager en bakker aanwezig met een stand voor de meest heerlijke versnaperingen en rookt Doede overheerlijke paling. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u luisteren naar optredens van een zangkoor. Ook is het Visserijmuseum Zoutkamp aanwezig met een eigen stand en Sinterklaas heeft beloofd een aantal van zijn Zwarte Pieten speciaal voor de kinderen naar Lauwersoog te sturen.

Ook is er een grote rommelmarkt met diverse standhouders. We zijn nog opzoek naar standhouders! Heeft u onlangs uw zolder opgeruimd of bent u dat van plan? Kom dan uw overtollige spullen verkopen op onze rommelmarkt. Voor slechts 5 euro inschrijfgeld krijgt u een mooi plek in de overdekte hal van de Visafslag. Aanmelden kan tot en met 10 november 2014 via info@promotielauwersoog.nl. Wees er snel bij, want VOL=VOL.

Zaterdag 29 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur “Kleine Dag van de Garnaal” in de Visafslag Lauwersoog met verse visverkoop, rommelmarkt, Visserijmuseum Zoutkamp, zangkoor en Zwarte Pieten. U komt toch ook?

Stichting Promotie Lauwersoog organiseert: 

  • Vrijdag 31 oktober 2014 het Visserij Symposium “Dag van de Garnaal” (Voor genodigden)
  • Zaterdag 29 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur “Kleine Dag van de Garnaal” in de Visafslag
  • Zaterdag 02 mei 2015 van 10.00 tot 17.00 uur de “Dag van de Garnaal”

European_UnionDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share