Informatie deelnemers rommelmarkt “Kleine dag van de Garnaal”

20140612 JB Lauwersoog 086LAUWERSOOG – Op zaterdag 29 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur wordt in de overdekte hal van de Visafslag op Lauwersoog de “Kleine dag van de Garnaal” gehouden. U vind hier een gezellige en gevarieerde rommelmarkt, een verse vismarkt, haringkar, Zeemanskoor Lauwersoog, Visserijmuseum Zoutkamp, garnalen pellen, paling roken, Slager van der Bijl, Bakker van der Bijl en ook komt Sinterklaas en Zwarte Pieten langs.

Informatie deelnemers rommelmarkt
De standhouders, deelnemers aan de Rommel- / Vlooienmarkt moeten zelf hun tafels stoelen etc mee nemen mochten ze dat willen gebruiken. Er zijn geen marktkramen of tafels beschikbaar. De Kleine Dag van de Garnaal vindt plaats in de meest oostelijke hal van de Visafslag Lauwersoog, Haven 1, 9976 VN Lauwersoog. Om uw spullen klaar te liggen, is de Visafslag zaterdag 29 november 2014 vanaf 08.00 uur geopend en krijgt u een plaats aangewezen.

Hou deze website in de gaten voor het definitief programma.

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share