Gedeputeerde Henk Staghouwer op symposium “Dag van de Garnaal”

Henk-StaghouwerLAUWERSOOG – We zijn blij dat Gedeputeerde Henk Staghouwer van de provincie Groningen ruimte in zijn drukke agenda heeft kunnen vrijmaken om aanwezig te kunnen zijn op het symposium “Dag van de Garnaal” in Lauwersoog. Het symposium wordt gehouden op vrijdag 31 oktober 2014 en staat in het teken van de toekomst in de garnalenketen en de markt, en gaat in op de mogelijkheden voor innovatie en samenwerking. Gedeputeerde Staghouwer gaat tijdens het symposium in gesprek met Rob Pikkert, Mariëtte de Visser en Barbara Holierhoek, onder leiding van Douwe Hollenga.

Voor het symposium op vrijdag 31 oktober hebben wij bewust vertegenwoordigers van de aanvoersector, de visverwerkende bedrijven, de toeleverende bedrijven, handelaren transport en retail in de garnalenvisserij en onderwijs- en onderzoeksinstellingen en de overheden uitgenodigd, opdat informatie, innovaties en ideeën voor verdere samenwerkingsgebieden worden gedeeld.

Het symposium is alleen toegankelijk voor genodigden.

EDit project is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt het Symposium mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share