Dag van de Garnaal: De punten op de i

20140908 JB Roelof Oosterhuis 101 022LAUWERSOOG – Bijna anderhalf jaar aan vergaderen ging er aan vooraf: De dag van de Garnaal op Lauwersoog! Vorig jaar voltrok een ramp op de haven van Lauwersoog, drie dagen voor de geplande Dag van de Garnaal. Het pand van Sterkenburg Vis brandde volledig uit. Hierdoor werd toen de Dag van de Garnaal uitgesteld. Gelukkig is de rook opgetrokken en het puin geruimd en kunnen we zeggen dat we er klaar voor zijn! Op zaterdag 02 mei pakken we groots uit met een zeer gevarieerd programma voor jong en oud. De Dag van de Garnaal is met meer dan tienduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.

Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden zullen veel evenementen zijn met o.a. een grote braderie, oude ambachten, varen met garnalenkotters, reuzenrad, Shantykorenfestival en nog veel meer. Om dit allemaal in goede banen te leiden ging er heel veel vergaderuren aan vooraf.

Afgelopen weken zijn door het bestuur van Stichting Promotie Lauwersoog de laatste punten spreekwoordelijk op de i gezet! Wij heten u van harte welkom op Zaterdag 02 mei 2015 van 10.00 tot 17.00 uur op de haven van Lauwersoog.

Met vriendelijk groet,
20140908 JB Roelof Oosterhuis 101 015Bestuur Stichting Promotie Lauwersoog

Wim Woudstra (Voorzitter)
Rieks Gerdes
Frederika Meinema
Rina Sterkenburg
Eppie Talstra
Dita van Hijlkema
Peternel Loonstra
Jappie Dijkstra
Jan Beets (PR)

E

De Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share