CD presentatie van Gospelkoor Our Choice

ANJUM – Afgelopen zaterdag was de CD presentatie van Gospelkoor Our Choice uit Lauwersoog. Zaterdagavond hebben zij hun 2e CD met de titel You are The Light gepresenteerd in de Bron te Anjum. De avond werd gepresenteerd door Sjoek Nutma, die ook verantwoordelijk was voor de klankregie bij deze CD . Hij hete iedereen welkom ,waarna het koor de titel song inzette.

Janneke Gerdes voorzitter van het koor mocht hierna de eerst CD aanbieden aan mevrouw Reino Struiksma, ( moeder en schoonmoeder van de Auke de toetsenist en Jannie de dirigente ) zij is de trouwste supporter die het koor heeft , ze mist nooit. Daarna vertelde Sjoek Nutma de aanwezigen iets over liederen die op de CD staan , hoe ze tot stand zijn gekomen , en ja hij kon het weten hij was er bij , bij de combo opnames in Akkrum waar ook de solisten zijn opgenomen , en bij de kooropnames in de Bron .

Na lied nummer zeven werden alle aanwezigen getrakteerd op koffie met oranjekoek , en na de pauze zijn de laatste zes liederen gezongen. Ook was er een boeket bloemen en een CD voor mevrouw T.Kingma Bruinenberg, omdat zij het Engelstalige lied The Roos zo prachtig heeft omgezet in een ontroerende Friese tekst , en deze op de nieuwe CD staat van Gospelkoor Our Choice staat.

Na het laatste lied mocht de voorzitter samen met de CD commissie een aantal mensen bedanken, met bloemen of een roos voor hun geweldige inzet, de techniek, combo en koorleden , Sjoek Nutma en Harry Zwerver verantwoordelijk voor de opnames en mixage van de CD , Harold van der Ploeg verantwoordelijk voor het ontwerp van de CD hoes, en natuurlijk de CD commissie, want zonder commissie was de presentatie niet het feest geworden van wat het nu was.

Het laatste bedankje, maar wel het meest belangrijke, was gericht naar de Dirigente van het koor Jannie Struiksma, Jannie haar enthousiasme en energie is duidelijk te horen in de manier van zingen en uitstraling, de geweldige manier hoe zij voor het koor staat, en alles uit het koor haalt wat er inzit , dat is de grote kracht van Jannie wat ze overbrengt op haar koor. Voor Jannie Struiksma al tien jaar dirigente van dit koor een daverend applaus en bloemen.

Iedereen werd bedankt voor zijn of haar aanwezigheid, en wel thuis gewenst , Gospelkoor Our Choice nam afscheid door het lied You are the Light nogmaals te zingen , het is altijd spannend een CD presentatie, maar het was een geweldige avond.

Wilt u het koor deze week nog horen of de CD aanschaffen dan kan dat zondag avond in de witte tent te Lauwersoog, aanvang 19.30 uur of iets later, of via de site www.gospelkoorourchoice.nl

010 015 019 020 022 041 043

Share