Win een weekend of midweek Landal Esonstad

Luchtfoto Park LAUWERSOOG – Grenzend aan het Nationaal Park Lauwersmeer ligt Landal Esonstad, een uniek vakantiepark wat Oudfriese woningen in een oude vestingstad combineert met moderne terpwoningen direct aan het water. Op Landal Esonstad kiest u voor uw eigen thuishaven met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Hier wordt u omringd door water. Water waarin u kunt vissen of waar u zich kunt onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Ook kunt u via een open vaarverbinding zo op het Lauwersmeer of naar Schiermonnikoog. Op het park kunt u zich laten verwennen in de beautysalon en kinderen vermaken zich in het zwembad of de Bollo Club.

LLandal Esonstad beschikt over een uitdagende 18 holes Pitch & Putt baan. Pitch & Putt Golf is een gewilde activiteit voor teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten, vriendengroepen en families. In combinatie met de horeca en faciliteiten van Landal Esonstad is de Pitch & Putt Golfbaan een welkome aanvulling op het activiteitenaanbod in de regio. Deze activiteit is niet alleen toegankelijk voor gasten van Landal Esonstad, maar juist ook voor toeristen en mensen uit de regio die graag eens een balletje willen slaan. Op de dag van de Garnaal vindt u in Lauwersoog een stand van Landal Esonstad Pitch & Putt Golf. Hier kunt u actief kennis maken met de golfsport en zelfs een balletje slaan. Daarnaast kunt u een compleet golfarrangement winnen. Raad het juiste aantal golfballen die in een grote vaas zitten en win! Van alle juiste antwoorden wordt een trekking gedaan.

P1020999Hebben we uw nieuwsgierigheid gepikkeld? Grijp dan nu uw kans!!! Tijdens de Dag van de Garnaal op Lauwersoog kunt u een weekend of midweek verblijf op Esonstad winnen. Wat moet u daarvoor doen? Heel simpel! In de Visafslag vindt u de infostand van de Dag van de Garnaal. Hier staat een glazen kom vol met Garnalen. Raad het juiste aantal Garnalen en wellicht wint u een verblijf voor 4 tot 6 personen in Landal Esonstad. Naast uw verblijf krijgt de winnaar een Golf Passepartout en een “Kidspas” voor kinderen van 4 tot 12 jaar voor alle recreatieactiviteiten. De prijsuitreiking zal op een later tijdstip plaats vinden op Landal Esonstad.

De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 02 mei 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share