Welkom aan boord van het ‘Waddenschip’

WaddenschipLAUWERSOOG – Een vakantie, week, weekend of een dagje heerlijk op het water. Vanuit Lauwersoog met een authentieke platbodem even het wad op. Een bijzondere ervaring op het mooiste natuurgebied van Nederland. Dat kan met het Waddenschip. ‘Waddenschip’ is voorjaar 2014 van start gegaan. Waddenschip wil bemiddelaar zijn tussen mensen die af en toe een schip willen gebruiken en mensen die hun eigen schip graag met anderen willen delen.

Op dit moment liggen er heel veel schepen stil, schepen die al langere tijd te koop zijn of schepen waar de eigenaar niet genoeg tijd op doorbrengt om de jaarlijkse kosten te rechtvaardigen.  Waddenschip wil hiervoor een oplossing bieden. Waddenschip wil deze schepen verhuren aan de groeiende groep mensen die wel kunnen en willen varen maar die niet zelf een schip willen bezitten.

Waddenschip (2)Dag van de Garnaal
Op zaterdag 02 mei 2015 ligt het Waddenschip in de haven van Lauwersoog tijdens de Dag van de Garnaal. Neemt u gerust een kijkje aan boord! De dag van de Garnaal is van 10.00 tot 17.00 uur.

Zelf een waddenschip huren?
Als u meer wilt weten of de schepen wilt zien ga naar de website; waddenschip.nl

Zelf uw schip aanbieden?
Als u zelf een schip heeft en wil weten of uw schip via waddenschip verhuurd kan worden neem dan contact op met Waddenschip.

info@waddenschip.nl
http://www.waddenschip.nl

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share