TukTuks uit Lauwersoog op tournee met André Rieu

MAASTRICHT/LAUWERSOOG – In totaal twintig tuktuks uit Lauwersoog zijn op tournee met André Rieu in Maastricht. Voor het tiende jaar op rij geeft André Rieu zijn traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! De maestro pakt groots uit tijdens deze speciale jubileumeditie van zijn geliefde concerten.

Enige tijd geleden werd verhuurbedrijf Tuk Tuk benaderd door het management van André Rieu, met de vraag of het mogelijk was alle tuks naar Maastricht te krijgen. Een unieke kans om de Tuks van Lauwersoog op de kaart te zetten. Om dit voor elkaar te krijgen moesten er zelfs boekingen door het verhuurbedrijf worden afgezegd. Afgelopen donderdag was de generale repetitie, met alle 20 tuks het Vrijthof op. Inmiddels zijn drie concertdagen geweest en nog vijf te gaan.

En zo rijden de leden van het orkest in alle prachtige kostuums en jurken naar het podium. “We hebben zo hard gewerkt om TukTuk Lauwersoog in ons gebied op de kaart te zetten en nu zetten we onze tuks en het prachtige Lauwersmeergebied landelijk op de kaart. Wereld beroemd in eigen land. We glimmen als een oorwurm” aldus een trotse Peternel Loonstra, eigenaresse van TukTuk Lauwersoog.

10365953_10152614499872425_5325404538146747737_n Br32kdhCQAIfg5E

Share