Stap in een Tuk Tuk tijdens de Dag van de Garnaal

Lauwersoog6LAUWERSOOG – Op zaterdag 02 mei 2015 kan tijdens de dag van de Garnaal op Lauwersoog de welbekende Tuk Tuk niet ontbreken. Deze opvallende voertuigen zijn een begrip geworden in Noord-Nederland. Tuk Tuk Lauwersoog. Op de dag van de Garnaal vindt u in de haven van Lauwersoog een stand van de Tuk Tuk. Uiteraard kunt u daar terecht voor alle mogelijkheden en mooie routes in de omgeving. Maar u kunt ook gelijk instappen! Voor slechts 1 euro per persoon kunt u zelf ervaren hoe is om met een Tuk Tuk te worden rond gereden. Daarnaast is ook een ijscokar aanwezig op de stand.

Vanaf de locatie Lauwersoog zijn een groot aantal Tuk Tuk’s te huur. In uw eigen tempo en genieten van wat Friesland en Groningen te bieden heeft. Daarnaast kunt u ook een arrangement nemen in combinatie met de sportvisboot M.S. Tender. Kijk voor meer informatie op www.tuktuklauwersoog.nl of www.ms-tender.nl.

Foto: © Lauwersland Online

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

 

Share