Reuzenrad op 02 mei in de haven van Lauwersoog

aaaLAUWERSOOG – Altijd al eens een uniek uitzicht willen hebben over de Wadden en de haven van Lauwersoog? Grijp dan nu je kans!! Op zaterdag 02 mei 2015 staat in de haven van Lauwersoog een reuzenrad opgesteld met een hoogte van maar liefst 22 meter. Voor slechts 1 euro per persoon mag u mee in een van de 16 ronde gondels en genieten van een 360 graden uitzicht. Echt een aanrader voor het hele gezin!

Het reuzenrad zal het hoog(s)te punt zijn van de Dag van de Garnaal. De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 02 mei van 10.00 tot 17.00 uur. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden zullen veel evenementen zijn voor jong en oud met o.a. een grote braderie, oude ambachten, varen met garnalenkotters en ook is er een Shantykorenfestival.

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

 

 

Share