Garnalen promotietour op Lauwersoog

!cid_image005_jpg@01D03AF7LAUWERSOOG – Garnalen zijn overbekend als garnalencocktail op een bedje sla, overgoten met whiskysaus. Met de kerst staat deze cocktail bij veel mensen op tafel en ook tijdens de Paasbrunch ontbreken de garnaaltjes niet vaak. Maar met dit streekproduct van onze eigen vissersvloot kun je het hele jaar door tal van heerlijke gerechten bereiden.

Om mensen attent te maken op dit lekkere product met al zijn mogelijkheden is het Nederlands Visbureau een promotietour gestart. De promotie stand zal tijdens de Dag van de Garnaal op Lauwersoog aanwezig zijn. Kom ook langs en proef de heerlijke garnaal.

De Dag van de Garnaal is op 02 mei 2015 van 10.00 tot 17.00 uur op de haven van Lauwersoog. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland, ook voor kinderen!

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share