Programma zomer 2014 ‘Witte Tent’ Lauwersoog

LAUWERSOOG – Dit jaar staat de ‘Witte Tent’ van 29 juni t/m 10 augustus weer op Lauwersoog. Voor de 38e keer biedt de Vereniging tot Kerkelijk Recreatiewerk in het Lauwersmeergebied voor toeristen en inwoners van het gebied een wekelijks programma. Gedurende 7 zondagen is men welkom bij de diensten en sing-ins.

Ook vorig jaar is weer gebleken dat de zondagse diensten en sing-ins in de ‘Witte Tent’ duidelijk in een behoefte voorzien. De tent, die staat op het terrein van Staatsbosbeheer achter het parkeerterrein van Jachthaven Noordergat te Lauwersoog, is altijd goed en soms zelfs tot buiten zitten toe gevuld. Vorig jaar is voor het eerst een grotere tent geplaatst, dat zal ook dit jaar het geval zijn.

Bezoekers zijn weer van harte welkom tijdens de diensten elke zondagmorgen om 09.30 uur en de sing-ins elke zondagavond om 19.30 uur. Een vast onderdeel is daarbij het gezellig met elkaar praten na afloop of tijdens de pauze. De toegang is gratis, net als de koffie, thee en limonade, wel is er een collecte voor de onkosten.
De tent is met de auto bereikbaar via het parkeerterrein van de jachthaven. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein achter de tent.

Het is de vereniging gelukt ook dit jaar weer een mooi programma aan te kunnen bieden. Sommige onderdelen zijn al bijna traditie, zoals de eerste sing-in met Our Choice en ‘Zingen op verzoek’. He seizoen wordt afgesloten met het gospelkoor New Creation uit Joure. Dit koor heeft in maart meegewerkt aan het EO-programma Nederland Zingt. Al met al belooft het weer een mooi seizoen te worden. De vereniging Een volledig overzicht van alle diensten en sing-ins ziet u hieronder en is ook te vinden op de website van de vereniging www.vkrwlauwersoog.nl. Jong en oud zijn ook deze zomer weer van harte welkom! Graag tot ziens in de ‘Witte Tent’.

20120708223523_005

Share