Nieuwe website voor Stichting Promotie Lauwersoog

20140714 JB Dag van de Garnaal (2)LAUWERSOOG – Stichting promotie Lauwersoog heeft onlangs met trots een nieuwe website gelanceerd. De oude site voldeed niet meer aan de huidige eisen en was gedateerd. Met de “Dag van de Garnaal” op zaterdag 02 mei 2015 in het vooruitzicht was het tijd voor iets nieuws. De nieuwe site (www.promotielauwersoog.nl) biedt alle informatie overzichtelijk en is beter toegankelijk.

Op de site staat naast het programma van de “Dag van de Garnaal” ook al het laatste nieuws vanuit Lauwersoog. Ook de sponsors hebben een prominente plek gekregen. De site sluit prima aan bij sociale media zoals Twitter en Facebook en is ook geschikt voor gebruik op mobiele telefoon en tablet. Stichting Promotie Lauwersoog hoopt van harte dat u de website met plezier zult bezoeken.

Dag van de Garnaal
Op zaterdag 02 mei 2015 wordt in Lauwersoog weer de “Dag van de Garnaal” gehouden. De dag begint vanaf 10 uur ‘s ochtends en eindigt om 5 uur ’s middags. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden zullen veel evenementen zijn voor jong en oud met o.a. een grote braderie, oude ambachten, verse vis, diverse standhouders, kinderactiviteiten, varen met garnalenkotters en ook is er een Shantykorenfestival. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.promotielauwersoog.nl, wordt vrienden op www.facebook.com/DagvandeGarnaal of volg de laatste ontwikkelingen via www.twitter.com/dagvandegarnaal

European_UnionDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share