Nautechnics Nederland op de Dag van de Garnaal

LAUWERSOOG – Op zaterdag 11 mei 2019 is duik- en onderhoudsbedrijf Nautechnics Nederland aanwezig met een stand op de Dag van de Garnaal. Bij duikbedrijf, bergingsbedrijf en scheepstechnisch onderhoudsbedrijf Nautechnics Nederland draait alles om water en techniek. De diepte, het wateroppervlak, de walkant en scheepswerven vormen ons werkterrein. Daar houden we ons bezig met specialistisch duikwerk, scheepstechniek of een combinatie van die twee.

Alles van lassen en branden onder water tot en met de complete inbouw van scheepsmotoren. Zowel onze scheepswerktuigkundigen als onze beroepsduikers hebben jarenlange ervaring. Bovendien hebben zij elk hun eigen specialisme(s). Zo kan Nautechnics voor iedere denkbare klus een uitgelezen team vakmensen samenstellen.

De Dag van de Garnaal wordt gehouden op zaterdag 11 mei 2019 gelijktijdig met de reddingbootdag van de KNRM. De dag begint vanaf 10 uur ‘s ochtends en eindigt om 5 uur ’s middags. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *