Laat je betoveren door de zingende Zeemeermin

Mermaid350x404LAUWERSOOG – Kom zaterdag 06 mei 2017 naar de Dag van de Garnaal op de haven van Lauwersoog en laat je betoveren door de zingende Zeemeermin. Zij voert je mee naar een magische onderwaterwereld. De zingende Zeemeermin voor straattheater is een visueel spektakel met inhoud voor jong en oud. Zij brengt de legende van het verzonken continent Atlantis weer boven water, met haar mystieke verschijning vertelt zij haar verhaal.

De Zeemeermin beweegt geheel zelfstandig door het publiek op een rijdend elektrisch voertuig voorzien van eigen geluidsinstallatie werkend op accu’s. De legende van het verzonken continent komt boven water. Het geheim dat de mens vloeibaar omringt. De oceaan is de wildste van de wilde streken.

Kabora de zeemeermin komt ook op de dag van de garnaal. Ze zal om 11.30 uur 13.00 uur en 14.30 uur optreden. De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 06 mei 2017. De dag begint vanaf 10 uur ‘s ochtends en eindigt om 5 uur ’s middags. De Dag van de Garnaal valt samen met de landelijke Reddingbootdag van de KNRM. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.

 

Share