Het Informatie Paviljoen trekt ruim 8.000 bezoekers

20140214-JB-Tentoonstelling-Werelderfgoed-Waddenzee-042LAUWERSOOG – De enthousiaste vrijwilligers van Het Informatie Paviljoen (HIP) in de haven van Lauwersoog hebben het afgelopen seizoen in totaal ruim 8.000 bezoekers mogen ontvangen. Dat zijn er 5.000 meer dan vorig jaar. Steeds meer mensen weten het HIP te vinden voor informatie over de haven, het Wad en het Lauwersmeergebied.

Gastenboek
In april 2013 is Het Informatie Paviljoen geopend in de haven van Lauwersoog. Na een kleine verbouwing is het paviljoen het afgelopen voorjaar met een vernieuwde inrichting geopend. Gezien de hoge bezoekersaantallen en de enthousiaste reacties in het gastenboek is dit zeer goed ontvangen.

Beleef het
Kom ook langs, u wordt hartelijk ontvangen door een van de enthousiaste gastvrouwen of -heren. Loop eens rond, neem plaats in de experience-bioscoop, ervaar de geluiden van het wad, maak een selfie bij de foto wand, leer meer over de vogels of speur naar de vissersboten op zee. Neem ook een kijkje bij de steeds wisselende exposities. Er is genoeg te beleven!

Share