Herfst in NP Lauwersmeer

20110611-bosschuur-lauwersoog-034LAUWERSOOG – Het Activiteitencentrum bij de Bosschuur van Staatsbosbeheer in het Lauwersmeergebied luidt de herfst in met volop activiteiten voor jong en oud! Naast de gewone openingstijden op de zondagen, is het Activiteitencentrum nu ook op de woensdagmiddag al door veel kinderen bezocht. Tot en met 22 oktober is er elke woensdagmiddag een herfstactiviteit die begeleid wordt door vrijwilligers van Staatsbosbeheer. Op 22 oktober sluiten we de woensdagmiddagopeningen af met een paddenstoelenexcursie die begeleid wordt door de boswachter van Staatsbosbeheer.

Op zondag 28 september kan er onder begeleiding van onze vrijwilligers een insectenhotel worden gebouwd. Met zo’n hotel geef je allerlei nuttige insecten een fijne plek om te schuilen voor de aankomende herfst en winter. Iedereen kan de hele dag inlopen om zijn eigen insectenhotel te bouwen. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per hotel.

Tot slot heten de vrijwilligers van het Activiteitencentrum u van harte welkom in de herfstvakantie (noord) van 11:00 – 17:00 uur met elke dag een leuke activiteit.

Kijk voor meer informatie over het programma op:
www.staatsbosbeheer.nl/lauwersmeer of www.np-lauwersmeer.nl

Share