Helikopterspektakel op de Dag van de Garnaal

Sar helikopterLAUWERSOOG – Op uitnodiging van de KNRM Lauwersoog komt op zaterdag 02 mei een nieuwe Search and Rescue helikopter naar de haven van Lauwersoog. Er is tweemaal een demonstratie te zien van de KNRM en de SAR helikopter boven de haven van Lauwersoog tijdens de Dag van de Garnaal en de Reddingbootdag. ’s Morgens om 11 uur en ’s middags om 14.00 uur is de demonstratie te zien vanaf de waterkant. Mis dit niet, wees bijtijds aanwezig op Lauwersoog.

Foto eigendom KNRM_DSC7900Donateurs van de KNRM mogen met de reddingboten de Annie Jacoba Visser en de Palace Noordwijk mee varen, voor, tussen en na de demonstraties. Daarnaast liggen de Insulinde, de Suzanna en de Dr.Ir.Sl.Louwes in de Visserijhaven voor rondvaarten, aan boord van deze drie schepen kunt u donateur worden. om zo het werk te steunen van de reddingsmaatschappij.

Lees hier meer informatie over de reddingbootdag!

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share