Echtpaar van den Berg wint verblijf op Landal Esonstad

20150522 JB Esonstad prijswinnaars 006LAUWERSOOG – Niks vermoedend gingen Roelie en Rinus van den Berg uit Groningen op zaterdag 02 mei 2015 naar de Dag van de Garnaal. Een aankondiging op de radio deed het echtpaar naar Lauwersoog toe komen. Roelie van den Berg was één van de bijna 35 duizend bezoekers die gezamenlijk de Dag van de Garnaal tot een groot succes maakten. De Dag van de Garnaal werd georganiseerd door Stichting Promotie Lauwersoog met als doel de maritieme sector, met name de visserij, te promoten. Op de infostand in de Visafslag stond een glazen kom met daarin een onbekend aantal garnalen. Iedereen mocht raden hoeveel garnalen er in zaten, wie het dichtste bij kwam kon een weekend of midweek verblijf winnen op Landal Esonstad.

Roelie van den Berg waagde een gokje, vulde het formulier in en noteerde 1167 garnalen. Van alle deelnemers zat zij er het dichtste bij. Totaal onverwachts en zeer blij verrast werd ze uitgenodigd om vrijdag 22 mei naar Esonstad te komen om haar prijs in ontvangst te nemen. Het echtpaar van den Berg kreeg uit handen van parkmanager Milou Buisman en mascotte Bollo de cheque uitgereikt, goed voor een verblijf van 4 tot 6 personen, een Golf Passepartout en een “Kidspas” voor kinderen van 4 tot 12 jaar voor alle recreatieactiviteiten.

20150522 JB Esonstad prijswinnaars 018Roelie en Rinus van den Berg gaan samen met twee kleinkinderen van 11 en 13 jaar genieten op Landal Esonstad. Een uniek vakantiepark, grenzend aan het Nationaal Park Lauwersmeer, wat Oudfriese woningen in een oude vestingstad combineert met moderne terpwoningen direct aan het water. Op Landal Esonstad kiest u voor uw eigen thuishaven met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Hier wordt u omringd door water. Water waarin u kunt vissen of waar u zich kunt onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Ook kunt u via een open vaarverbinding zo op het Lauwersmeer of naar Schiermonnikoog. Op het park kunt u zich laten verwennen in de beautysalon en kinderen vermaken zich in het zwembad of de Bollo Club.

Landal Esonstad beschikt over een uitdagende 18 holes Pitch & Putt baan. Pitch & Putt Golf is een gewilde activiteit voor teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten, vriendengroepen en families. In combinatie met de horeca en faciliteiten van Landal Esonstad is de Pitch & Putt Golfbaan een welkome aanvulling op het activiteitenaanbod in de regio. Deze activiteit is niet alleen toegankelijk voor gasten van Landal Esonstad, maar juist ook voor toeristen en mensen uit de regio die graag eens een balletje willen slaan.

European_UnionDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share