Deelnemers gezocht Rommelmarkt “Kleine Dag van de Garnaal”

20140216 JB Vlooienmarkt Dag van de GarnaalLAUWERSOOG – Op rommelmarkten of vlooienmarkten verkopen mensen over het algemeen spullen die al jaren op zolder, schuur, kelder, of rommelkamer liggen. Deze spullen zijn voor de één rommel, maar voor een ander van grote waarde. Stichting Promotie Lauwersoog organiseert zaterdag 29 november 2014 een “Kleine Dag van de Garnaal” met een gezellige rommelmarkt in de Visafslag op Lauwersoog.

Liggen spullen bij u in de weg? We zoeken mensen die bij ons 2e hands spullen in de visafslag komen verkopen. Haal je zolder leeg en meld je aan!! Voor slechts 5 euro inschrijfgeld krijgt u 4 meter vloerruimte in de overdekte hal van de Visafslag. Aanmelden kan tot en met 10 november 2014 via info@promotielauwersoog.nl. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, telefoonnummer. Wees er snel bij, want VOL=VOL en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Naast de rommelmarkt is er een leuk programma opgesteld met een verse vismarkt, haringkar, Zeemanskoor Lauwersoog, Visserijmuseum Zoutkamp, garnalen pellen en ook komt Sinterklaas en Zwarte Pieten langs. Hou deze website in de gaten voor het definitief programma.

Alvast voor in uw agenda:
Zaterdag 29 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur “Kleine Dag van de Garnaal” in de Visafslag Lauwersoog.

EDe Dag van de Garnaal is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”. Hierdoor wordt De Dag van de Garnaal mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie: “Europees Visserijfonds, investering in duurzame visserij”.

Share